HUN:+36 30 510 5853 AT:+43 676 929 4528 info@szentesablak.hu

infoanyag_lakossag3_141201_tablazatSzeretnénk Önnek megkönnyíteni a nyílászáró vásárlást és szeretnénk kézzelfogható érvekkel arról meggyőzni , hogy miért érdemes a SCHÜCO nyílászárókat választani.

Az elején azonban el kell mondanunk, hogy ezek a nyílászárók nem biztos, hogy mindenkinek jó választást, vagy megoldást jelentenek. Ezt Önnek kell eldöntenie igénye és lehetőségei alapján, akár az itt közölt információk segítségével.

Az elején azonban el kell mondanunk, hogy ezek a nyílászárók nem biztos, hogy mindenkinek jó választást, vagy megoldást jelentenek. Ezt Önnek kell eldöntenie igénye és lehetőségei alapján, akár az itt közölt információk segítségével.

Kinek ajánljuk ezeket az ajtókat, ablakokat?

Azoknak akik…
•    10 éven túl is szeretnének megbízhatóan működő ajtót vagy ablakot használni,
•    tisztában vannak azzal, hogy a jó minőség értéket, megbízhatóságot jelent,
•    szeretnék tudni mit kapnak a pénzükért,
•    nem a legolcsóbb, hanem a legjobb ár/érték arányú nyílászárót keresik..,
•    fontosnak tartják a gyártó felelősség vállalását, a valóban érvényesíthető garanciát,
•    értékelik, hogy ezeket az ajtókat, ablakokat kiváló szaktudású emberek készítik el ellenőrzött alapanyagokból, ellenőrzött minőségben,
•    otthonuk biztonságát is szem előtt tartják.

Néhány megfontolandó tanács

•    Informálódjon, hogy a nyílászáró csere milyen munkaműveletekkel jár majd az Ön otthonában.
•    Nagy fontossággal bír, hogy milyen szakértelemmel építik be a nyílászárókat.
•    Gondolja át, hogy mit vár el a nyílászáróktól (hogyan nyíljanak, milyen legyen a hang és hőszigetelési képesség, esztétikai elvárások stb…).
•    Mit és milyen minőségű anyagokat, tartozékokat tartalmaz a megadott ár.
•    Fordítson külön figyelmet az üvegezés tulajdonságaira, hiszen egy ablak esetén ennek jóval nagyobb a felülete mint magának az ablaktoknak, keretnek.
•    A légkamrák száma önmagában nem jelenti azt, hogy az ablak jobban “teljesít” majd. Itt fontos a kialakítás, az anyag minőség és vastagság, a szigetelő-tömítőelemek minősége stb.

Számos fontos információt lehetne még felsorolni.
A könnyebb áttekinthetőség miatt néhány pontban a legfontosabbak:
1.    az alapanyag minősége
2.    a gyártástechnológia és szakértelem
3.    a beépítési mélység (profil vastagság)
4.    az üvegezés, üvegrétegek száma
5.    légkamrák kialakítása és belső falvastagsága
6.    a vasalat szerkezete, minősége
7.    a beépítés szakszerűsége
Ezekről, bővebb információkat szakkereskedője ad majd, vagy keressen bennünket a kapcsolat menüpont elérhetőségein.
A megfelelő ajtó, ablak kiválasztása, ha körültekintően jár el nem kis feladat. Sok olyan információval találkozhat, amely újdonság lehet, ami úgy érzi csak megnehezíti a választást. Igazából ez jó hír, mert Ön tudatos vásárló, így fontosnak tartja, hogy a pénzéért a lehető legjobbat kapja.

Ismerkedjen meg a Schüco professzionális nyílászárókkal…

Minden megrendelhető Schüco nyílászáró garantáltan megbízható, minőségi termék, amelyben nem fog csalódni. A magas elvárásoknak készülnek ezek az ajtók, ablakok. Alapesetben is akár egy életen át képesek szolgálni az Ön komfort igényét.  Ez nem csak a műszaki tartalomra igaz, hanem a sok színben választható megjelenésre is.
A műanyag nyílászárók terén a Schüco élen járva fejleszti kiegészítőit is, melynek következtében Ön szinte bármilyen nyitásirányt -azok módozataival- kérheti ablakába – legyen ez bukó, nyíló, bukó-nyíló, váltószárnyas, tok osztott, toló-bukó, harmonika ajtó, vagy emelő-toló szerkezet.