HUN:+36 30 510 5853 AT:+43 676 929 4528 info@szentesablak.hu

SCHÜCO CORONA SI 82  – Döntsön a jövő ablaka mellett

Energiatakarékos, kiemelt biztonságot és a legnagyobb lakókomfortot adó  ablakrendszer a legmagasabb igények kiszolgálására.

si82

• Innovatív, új mércét felállító profiltechnológia: melynek eredménye a  legmagasabb hőszigetelési értékkel bíró, meggyőzően filigrán ablakszerkezet. A SCHÜCO CORONA SI 82 energiatakarékos ablakok kitûnő hő- és hangszigetelő képessége és a kiváló üvegezés révén Ön harmóniában élhet a környezetével. Egyúttal jelentős energiamegtakarítást érhet el.

• 6 kamrás profilrendszer optimalizált hőszigetelési tulajdonságokkal.

• A három tömítési sík optimális védelmet nyújt a szél, az eső és a zaj ellen.

• Keskeny, látszó profilszélesség a maximális fényáteresztésért.

• A megnövelt 82 mm-es beépítési mélység biztonságossá teszi a szerkezetet betörésvédelmi szempontból is.

Energiatakarékosság

A SCHÜCO cég, amely a nemzetközi nyílászáró és függönyfal piac egyik vezetô szereplôje, egy innovatív profiltechnológiával új mércét állít fel: az újszerû mûanyag-alumínium technológia alapján sikerült a legmagasabb hôszigetelési értékkel bíró, meggyôzôen filigrán ablakszerkezetet kifejleszteni. A SCHÜCO CORONA SI 82 és SI 82+energiatakarékos ablakok kitûnô hô- és hangszigetelô képessége és a hozzátartozó hasonló jó üvege révén Ön harmóniában élhet a környezetével. Egyúttal jelentôs energiamegtakarítást érhet el.

Biztonság

A korszerû, elegáns megjelenés mellett a SCHÜCO CORONA SI 82 és SI 82+energiatakarékos ablakok nagyfokú biztonságot és az Ön privát életterénekmegbízható védelmét nyújtják. A legmodernebb technika révén a tolvajok és a betörôk élete megnehezül, míg az Ön otthona egyre biztonságosabbá válik.

Lakókomfort

Az ablakok jelentik az Ön házának összetéveszthetetlen arculatát és óvják a bennlakókat a zajtól, hidegtôl és nedvességtôl. A SCHÜCO CORONA SI 82 és SI 82+energiatakarékos ablakok rendkívüli komfortérzetet biztosítanak az Ön számára, a fény és a friss levegô éppen úgy élvezhetô, mint a külvilággal való kapcsolat.

Kiegészítők

ASCHÜCO CORONASI 82 és SI 82+energiatakarékos ablakok megfelelôtartozékai révén számos lehetôségetkínálnak Önnek, hogy ablakait az Ön igényeinek és szokásainak leginkább megfelelôen alakíthassák ki (nyitásha-tároló, szellôztetés, esztétikus sajátVarioTec vasalat).