HUN:+36 30 510 5853 AT:+43 676 929 4528 info@szentesablak.hu

Szolgáltatásaink

Tanácsadás:

Bemutatótermünkben vagy a felmérendő helyszínre kiszálló kollégáink e területen felmerülő, bárminemű kérdésükkel kapcsolatban állnak szíves rendelkezésükre. Forduljon hozzájuk bizalommal.

Felmérés:

Díjmentes felmérést és ajánlatkészítést biztosítunk. A PATAKI TEAM logóval ellátott részletes műszaki leírással rendelkező árajánlatunk minden egyes szerkezetét, tételét külön sorba külön árral tüntet fel, hogy az ügyfeleink számára átlátható, egyszerű legyen.

Megrendelés:

A megrendelés lebonyolítása gyors, egyszerű és biztonságos, köszönhető ez a gyártóval összehangolt munkánknak és az online kapcsolatnak.

Határidők:

A vállalkozás egyik alapelve a szállítási határidő pontos betartása vevőink megelégedésére.

Kép0200Beépítés, szerelés:

NEM KŐMŰVES SZAKMA!! Nyílászáróink vagy bármely termékünk beépítésére igen nagy hangsúlyt fektetünk, hisz ez nagyban meghatározza megfelelő működésük élettartamát, ezért csak szakértelemmel és hozzáértéssel rendelkező beépítő kollégákat foglalkoztatunk.

Gyártás:

A gyártóink a leg kiválóbb és hibátlan minőségű alapanyagokkal dolgoznak, ez biztosítja a nyílászárók hosszú élettartamát. A magas színvonalú, modern gyártói gépsor a nyílászárók milliméter pontos méretre történő gyártását biztosítják. Erre a legnagyobb bizonyítékunk a 2013 szept.-04 –én átvett Magyar ÉMI TERMÉK NAGYDÍJ.

Garancia, szerviz:

Mint minden egyes Magyar termékre 1 év garanciát, viszont a műanyag nyílászáróinkra 1 év teljes körű és további 7 év anyagszavatossági, 12 év színtartósági garanciát vállal a gyártó. Nálunk lehetősége van az általunk vagy más cégek által beépített termékek garanciális és garancián túli szervizelésére.