HUN:+36 30 510 5853 AT:+43 676 929 4528 info@szentesablak.hu

Thermicco 90 mm

Ezen termékcsTermicco 90 profilaládunk leendő ügyfeleink figyelmét azonnal megragadhatja. Első ránézésre is egy széles masszív profilt láthatunk, mely 90 mm-es középtömítéses tokkal és 101 mm-es „DESIGN” szárnnyal van ellátva. Ez egy jól átgondolt és többszörösen tesztelt kamrarendszer konstrukció, melyet egy szokatlan, egyedi formában ötvöztek. Az ablakszárny egyenesen vágott vonalai és a finoman lekerekített formájú keret egy esztétikusan egyöntetű síkot formálnak, melyet kiegészíti a magasabb és lekerekített formájú üveg menti léc. A sima és hófehér felület remek ellenállást biztosít a külső időjárási tényezőkkel szemben. Ez a profil mindenféle túlzás nélkül is díszítő eleme a ház homlokzatának és a belső terének. Megjelenését tovább fokozhatja a több mint 20 színes díszítőfólia palettából, melyet kérhet csak egy oldalra is. Mind a tok mind a szárny egységesen 8 légkamrás. A terméket alapvetően U=1.0-ás K értékű (4-16-4 argon+Low-e) üvegezéssel kínáljuk. Igény szerint 3 rétegű U= 0.7-es K értékű (4 low-e-12 Ar-4-12 Ar-4 low-e) üvegezéssel is megrendelhető.
A rendszer 44 mm-ig üvegezhető. A profil hő átbocsájtási tényezője Ug =0.7 K, ami passzív ház kategóriájába tartozik. A profilt szintén ROTO NT vasalattal van ellátva, melyhez alapból hibás működtetés gátló, fém kilincs és résszellőztető funkció tartozik.
Garancia: A gyártó a termékre 8 év szerkezeti garanciát, ezen felül az alapanyag színtartóságára 12 év garanciát vállal, megfelelő beépítés és karbantartás mellett. CE minősítéssel.
Termicco 90 profilÚgy gondoljuk, hogy a termék önmagában is meggyőző lehet a prémium kategóriás piacon, azonban igazi előnyét az ára jelenti.